Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Мистецтво

vlodkaufman.com.ua

П'ятниця, 5 липня 2013, 11:14

Влодко Кауфман готує перформанс, який представить у Нагуєвичах під час фестивалю Франко.Місія

Влодко Кауфман, відомий український художник-концептуаліст, який є куратором мистецької частини фестивалю Франко.Місія готує і власний перформанс, який планує показати у Нагуєвичах.

Про це Варіантам розповів сам художник.

Пан Кауфман зізнався, що свій інтерактивний перформанс покаже біля місцевого озера.

Цього року у межах фестивалю Франко.Місія відбудуться перформанси, гепенінги, будуть представленні лендарт-об’єкти українських та закордонних митців.

Серед учасників – Юрій Єрмоленко ,Олександр Нікітюк, Роберт Саллер, Стас Туріна, Юрій Білей, Павло Ковач, Данило Ковач, Анатолій Татаренко, Антон Варга, Ярослав Футимський, Сергій Радкевич, Андрій Хір, Кароль Ренбіш, Нордик та Каміль Філіповські.

У с. Поповичі художники будуть створювати свої об’єкти на фортах Першої світової війни та на території довкола них.

У Нагуєвичах – вздовж річки між фестивальним полем та садибою Івана Франка.

Куратор Влодко Кауфман зізнався, що йому цікаво, що вийде в Нагуєвичах, оскільки художники ще не знайомі з цією територією.

Натомість у Поповичах більшість заявлених учасників вже презентували свої твори.

Також мистецькі проекти будуть творити та презентувати молоді митці у м. Судова Вишня, у Самборі, Добромилі, Дрогобичі під час фестивальної мандрівки.

Нагадаємо, з 19 по 28 липня на Львівщині буде тривати фестиваль мистецтв Франко.Місія. Перша частина розпочнеться у с. Поповичі, Мостиського району, де у попередні роки відбувався фестиваль Форт-Місія, з 22 по 25 липня відбудеться фестивальна мандрівка з Попович до Нагуєвич.

За час фестивалю відбудуться концерти, інтелектуальні дискусії, представлення мистецьких проектів, літературні читання, майстер-класи, тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.