Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

p-p.com.ua

П'ятниця, 5 липня 2013, 12:03

На Львівщині зіткнулися чотири автівки – двоє пасажирів травмовано

На автодорозі «Київ-Чоп» зіштовхнулися чотири іномарки. Постраждали двоє пасажирів одного з авто. Серед травмованих – 12-річна дитина.

Про це Варіантам повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Автопригода трапилась учора, 4 липня, близько 17-ї години у селі Липники Пустомитівського району. Водій автомобіля «Пежо Експерт», 25-річний житель Миколаївського району, прямував у напряму міста Чоп. За попередньою інформацією, чоловік не обрав безпечної швидкості руху, не дотримався дистанції, до того ж був неуважним за кермом. Як наслідок – автівка «Пежо» в’їхала у мікроавтобус «Фольксваген Т4», що був попереду. Після цього «Транспортер» зіткнувся із легковиком «Фольксваген Поло»,  а той – ударив «Фольксваген Пасат», який прямував у попутному напрямку.

У результаті ДТП постраждали двоє пасажирів автомобіля «Пежо». Це 35-річна жінка з Городоцького району та 12-річна дівчинка. Дитину довелось шпиталізувати. У неї – струс головного мозку та забій чола. А жінку, після надання необхідної медичної, допомоги відпустили додому.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.