Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

airgun.ub.ua

П'ятниця, 5 липня 2013, 17:59

На Львівщині затримали хлопця, який обстрілював людей пневматичним пістолетом

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо 16-річного місцевого жителя, який заподіяв тілесні ушкодження із пневматичного пістолета  кільком місцевим мешканцям.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

До чергової частини Червоноградського МВ надійшло повідомлення із приймального відділення Червоноградської міської лікарні про те, що за медичною допомогою звернувся 18-річний місцевий житель. У голові хлопця медики виявили стороннє тіло.

Зі слів потерпілого, тілесні ушкодження йому заподіяв візуально знайомий хлопець, який стріляв із пневматичного пістолета у дворі будинку по вул. Стуса.

Цього ж дня у міську лікарню для надання медичної допомоги був доставлений 22-річний місцевий мешканець із тілесними ушкодженнями у вигляді множинних забійних ран волосяної ділянки голови.   

Працівники Червоноградського МВ ДСО затримали 16-річного місцевого жителя, у якого було вилучено пневматичний пістолет KWC.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.