Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vikna.stb.ua

Понеділок, 8 липня 2013, 10:27

У Азарова планують ввести обмеження стосовно облаштування парківок на тротурах та дорогах

Кабмін розробив постанову "Про внесення змін до Правил паркування транспортних засобів", метою якого є введення обмежень з облаштування суб'єктами місць та майданчиків для паркування транспортних засобів на тротуарах і проїжджій частині вулично-дорожньої мережі.

Про це повідомляє прес-служба Державтоінспекції МВС України.

Метою прийняття акта є введення обмежень щодо облаштування суб'єктами господарювання місць і майданчиків для паркування транспортних засобів на тротуарах і проїзній частині вулично-дорожньої мережі.

   Прийняття цього регуляторного акта врегулює питання відведення суб’єктам господарювання місць і майданчиків для паркування транспортних засобів на тротуарах та проїзній частині.

 Проект постанови Кабінету Міністрів України розроблено на виконання пункту 195.2 Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.