Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

news.liga.net

Вівторок, 9 липня 2013, 12:45

У Львові проводиться чемпіонат із стрільби з лука

Вперше за багато років Львівщина приймає чемпіонат України зі стрільби з лука, урочиста церемонія відкриття якого відбулася 6 липня ц.р. на стадіоні навчально-спортивної бази обласної організації ФСТ «Динамо» України (м. Львів, вул. В. Янева, 10).

До Львова прибули понад 150 кращих лучників України, які представляють збірні команди 12 областей та команди Києва й АР Крим, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Захід проводиться Міністерством молоді та спорту України, за вагомого сприяння Львівської обласної державної адміністрації, Федерації стрільби з лука України, Львівської обласної організації ФСТ «Динамо» України та Львівської обласної федерації стрільби з лука.

Чемпіонат України є основним національним спортивним змаганням зі стрільби з лука сезону 2013 року та одним з етапів відбору до складу збірної команди України, яка готуватиметься до чемпіонату світу, що відбудеться в жовтні 2013 року в м. Анталія (Туреччина).

Під час проведення цих змагань у Львові відбудеться засідання Президії федерації стрільби з лука України.
Змагання триватимуть до 10 липня 2013 року, початок змагань щоденно о 9 год.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.