Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

azerros.ru

Вівторок, 9 липня 2013, 13:03

На Львівщині затримали автокрадіїв, які вирішили "покататися"

У місті Городок, що на Львівщині, двоє хлопців поцупили чуже авто, аби "покататися". Одному із викрадачів – лише 15 років, його спільнику – 18 і він вже й раніше мав проблеми із законом.

Про це Варіантам повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Злодії-аматори вирушили «на справу» вночі. Спершу планували викрасти машину із гаража, втім, завести двигун цього авто ніяк не вдавалось. Тож, не довго думаючи, парубки стали шукати собі іншу «здобич».

 Помітивши біля будинку на вулиці Авіаційній зелені «Жигулі», хлопці вирішили відчинити це авто. Спроба виявилась вдалою. Однак, далі юних злодюжок очікував ще один «сюрприз» - аби попередити крадіжку, власник машини завбачливо витягнув із неї акумулятор. Втім, спритники швидко зметикували, де взяти цю деталь. Вони «позичили» акумулятор з іншого авто та встановили його у «Жигулі». Завівши двигун, угонщики вирушили за місто, у село Черляни. 

Прокатавшись на чужій машині аж до ранку, хлопці залишили її у полі. Щоби автомобіль не помітили селяни, викрадачі вирішили «замаскувати» його. Прикривши авто розлогим гіллям, юнаки втекли додому.

 Упіймали парубків неподалік місця, де вони залишили «Жигулі». Через кілька годин хлопці повернулися до свого «сховку», аби знову покататися на краденому авто. Однак, цього разу їм завадили правоохоронці. Працівники Державтоінспекції спільно з оперативниками карного розшуку та місцевим дільничним затримали угонщиків та доставили їх до райвідділку міліції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.