Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Вівторок, 9 липня 2013, 13:53

Свободівці хочуть, щоб Шемчук публічно засудив міліціонерів із Врадіївки (ФОТО)

Сьогодні ВО "Свобода" провела мітинг під стінами Львівської облдержадмінції, вимагаючи від Віктора Шемчука публічно засудити врадіївських гвалтівників.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

На мітинг прийшло близько 150-и свободівців, деякі з ним мали плакати: ""покращення" від Захарченка: вбивства, згвалтування, свавілля...", "свавільній владі - відсіч громади", "свавільній владі - суд громади", "свавільникам з влади не буде пощади" та інші.

Як спікери виступили Євген Боженко зі Стрийської районної адміністрації, Михайло Барбара з Львівської ОДА та представник ВО "Свобода" у Львівській міськраді Любомир Мельничук.

За словами спікерів, якщо буде потреба, то свободівці Львівщини поїдуть мітингувати у Київ.

Нагадаємо, що 27 червня двоє працівників міліції та таксит вивезли жінку в лісосмугу за 6 км від Врадіївки, жорстоко побили її та згвалтували. За словами постраждалої, водій таксі участі у згвалтуванні не брав, але бив жінку по голові навіть у той момент, коли міліціонери проводили акт наруги.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.