Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

pocinovyvach.livejournal.com

Вівторок, 9 липня 2013, 14:57

Загиблих у "Бродівському котлі" вшанують без партійної символіки

Пам'ять українців із дивізії СС "Галичина", Червоної Армії, а також військовиків інших національностей, що загинули у 1944 році на території так званого "Бродівського котла" (Бродівський та Золочівський район Львівської області) вшанують без прапорів політичних сил.

Про це йшлося сьогодні, 9 липня, під час наради у Львівській облраді щодо організації та проведення заходів з нагоди вшанування пам'яті вояків 21 липня, інформує кореспондент Варіантів.

Пропозиція не використовувати партійну символіку під час наради пролунала від Братства охорони воєнних могил "Броди-Лев". За словами представника братства, не слід робити політику на цвинтарі.

В межах вшанування пам'яті загиблих у 1944 році, серед іншого,  передбачено проведення панахид за загиблими, покладання вінків на горі Жбир біля села Ясенів Бродівського району, в селі Червоне Золочівського району, реконструкція історичних подій та перепоховання останків 15 вояків на цвинтарі.

Окрім цього, плануються виступи виконавців, зокрема, депутатів Львівської облради Романа Ковальчука та Тараса Курчика.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.