Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

charivne.info

Вівторок, 9 липня 2013, 17:57

У Львові Матвієнко, Киричук і Князь заспівають на підтримку дитячого веломарафону «Мамо, повернися!»

У суботу, 13 липня, у Центральному парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького відбудеться благодійний концерт «Мамо, повернися!». У такій спосіб організатори підтримують Міжнародний дитячий веломарафон «Мамо, повернися!» (Україна-Італія).

Під час веломарафону 8 дітей з міста Соснівка (зона екологічної катастрофи) проїдуть на велосипедах через 6 країн Європи, закликаючи заробітчан: «Мамо, повернися!», повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Учасниками суботнього концерту будуть Ніна Матвієнко, Олеся Киричук, Вова зі Львова, Андрій Князь, Андрій Заліско, Остап Стахів, Тетяна Семенів, Брава, Маріанна Ільків, Уляна Філь, Віталій Андрушко, Іван Сяркевич, Віталій Оливко, Богдан Пришляк, гурти «PROVIDER», « Шосте чуття», «DoMANi», «R I Z U P S», шоу-балет «Des parados», дитячі танцювальні та  вокальні гурти. Дійство розпочнеться о 16:30.

«Є люди, які відгукнулись допомогти в благодійності із соціальною метою. В нас така неймовірна кількість виконавців, які готові поспівати на концерті безоплатно, і я була від цього приємно здивована» - розповідає Жанна Лесько, співорганізатор благодійного концерту «Мамо, повернися».

Мета концерту – привернути увагу до проблем пов’язаних з заробітчанством: руйнування сімей, бездоглядність дітей і неправильне виховання, психологічні травми залишених дітей та батьків, недотримання у старості своїх батьків тощо.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.