Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vk.com

Середа, 10 липня 2013, 12:47

У Львові презентували нову книгу від Ярослава Музики

Заслужений артист України, відомий поет, композитор та співак Ярослав Музика представив у Львові свою нову працю під назвою «Абетка дітям маленьким та великим від Ярослава Музики». 

Про це повідомляє кореспондент «Варіантів».

В книзі автор вміщує по два вірші на кожну літеру, в яких описує про фауну і флору, а також різноманітні випадки із дитячого життя. Відомо, що абетка розрахована на аудиторію віком від 3 до 7 років.

Основним приводом для її написання стало бажання спростити складні для дитячої аудиторії тексти.

« Ідею створення книги мені підкинула моя кума, яка попросила мене написати абетку для дітей зрозумілою для них мовою. Також, щоб віршики легше сприймалися, ми оздобили книгу малюнками від руки львівського художника Ярослава Ширяєва», – розповів композитор.

За його словами, такі зображення в книзі краще сприймаються дітьми, ніж аналоги створенні на основі комп’ютерної графіки. Загалом ілюстрації виглядають так, наче їх малювали самі діти.

Автор зазначає, що книгу активно поширюють серед дошкільних навчальних закладів Львова та планують подарувати примірники абетки ряду сиротинських закладів міста.

Окрім того, у рамках зустрічей з дітьми міста поет разом із головою управління ГО «Незабутня квітка» Романом Грицевичем відвідають Дитячий реабілітаційний центр «Джерело».

Додамо, нещодавно композитор видав свій 11 альбом під назвою «Гетьманська Україна», в якому на основі власної музики та текстів оспівує відомих козацьких ватажків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.