Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vvstroi.ru

Четвер, 11 липня 2013, 13:58

Підприємство сплатить 135 тис грн за самовільне зняття родючого шару грунту

Під час проведення перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства ПП «Закторгсервіс» Держекоінспекція встановила, що підприємство у Городоцькому районі здійснило зняття родючого шару грунту без відповідного на те дозволу.

Про це повідомляє офіційний сайт Держекоінспекції у Львівській області.

За фактом виявленого порушення нараховано збитки на суму 135,308 тис. грн. На адресу підприємства було скеровано претензію про добровільне відшкодування збитків, яка, однак, була залишена без розгляду.

Рішенням Господарського суду Львівської області по справі за позовом до ПП «Закторгсервіс» про стягнення збитків в розмірі 135,308 тис. грн., завданих порушенням вимог природоохоронного законодавства позовні вимоги задоволено в повному обсязі.

Постановою Львівського апеляційного господарського суду апеляційну скаргу ПП «Закторгсервіс» залишено без задоволення, а рішення – без змін.

Постановою Вищого господарського суду України касаційну скаргу ПП «Закторгсервіс» також залишено без задоволення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.