Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

bnbnews.com.ua/

Четвер, 17 травня 2012, 11:50

На Львівщині правоохоронці затримали мікроавтобус зі зброєю та вибухівкою

Вчора, 16 травня, під час оперативно-профілактичного відпрацювання Львівщини інспектори ДПС Державтоінспекції затримали мікроавтобус, у якому перевозили зброю та вибухівку. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Автомобіль «Форд-Транзит» із хмельницькими номерними знаками рухався у напрямку до міста Золочів. При виїзді зі Львова для перевірки його зупинили працівники ДАІ.

За кермом автомобіля знаходився 29-річний мешканець Хмельницької області. Поряд сидів пасажир. Обоє чоловіків помітно хвилювались. Правоохоронці помітили крізь бокове скло автомобіля декілька набоїв, що лежали в обшивці дверей.

«Працівники Державтоінспекції при очевидцях провели поверхневий огляд мікроавтобуса та виявили у салоні заборонені предмети – гранату, набої до дрібнокаліберної гвинтівки та мисливський ніж», ¬- повідомив заступник начальника управління Державтоінспекції Львівщини підполковник міліції Віталій Гапчич.

Водія та пасажира мікроавтобуса відразу ж затримали.

На місце події терміново викликали слідчо-оперативну групу та експертів-вибухотехніків. Міліціонери оглянули автомобіль та натрапили на ще одну кримінальну знахідку. Під сидінням було сховано саморобний пістолет.

Весь цей арсенал уже скерували на дослідження. Експерти поки що встановлюють, чи вилучена граната є бойовою, а ось зброя є придатною до стрільби.

Наразі за цим фактом триває дослідча перевірка. Правоохоронці з'ясовують усі обставини справи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.