Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

volynnews.com

П'ятниця, 12 липня 2013, 15:47

У Червонограді розшукують телефонного шахрая, який виманив у жінки коштовності

До правоохоронців звернулась жителька Червонограду, яка повідомила, що до неї зателефонував невідомий і голосом її сина  повідомив, що він знаходиться у міліції і йому необхідні гроші.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Як пояснила жінка вона почала сильно переживати та повіривши, що дійсно спілкується із своїм сином погодилась виконати усі вказівки по телефону.

У домовлений час жінка зустрілась із невідомим їй чоловіком на автовокзалі та віддала йому тисячу доларів США, золоті вироби, а саме золотий ланцюжок, золоті сережки та 2 золотих персні. Загалом жінка віддала шахраям близько 20 тисяч гривень.

За словами Володимира Калиша, начальника Червоноградського МВ, ця подія одразу була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст.190 (шахрайство) КК України. Правоохоронці розшукують телефонного шахрая.

Із початку року Червоноградським МВ зареєстровано близько 15 таких випадків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.