Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Понеділок, 15 липня 2013, 15:06

Львівтеплоенерго завершує ремонт недобудованого в радянський період другого тепловиводу

До п’ятниці планується завершити основні зварювальні роботи з будівництва ІІ тепловиводу від ТЕЦ-1, що на вулиці Луганській, який почали створювати ще у 80-х роках.

Про це заявив під час брифінгу головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт, повідомляє кореспондент Варіантів.

За його словами, на завершальному етапі ремонтих робіт на Луганській потрібно ще забетонувати нерухомі опори при вході в саму теплову камеру, замурувати теплові камери, закрити зверху плитами та загорнути.

Також він зазначив, що весь процес ремонтних робіт залежить від складності ділянки та можливості розмістити людей. Наразі на Луганській працює 3 бригади, і через обмежене місце роботи залучити більше людей немає можливості.

«Водночас час ремонтних робіт залежить від декількох факторів, зокрема діаметрів трубопроводів, їхньої довжини, адже можлива заміна ділянки як від 20 м., так і до 200 м. Крім того, виникають складності при розкопках. Здебільшого ми маємо мережі у Львові, і є часто багато попутних комунікацій, які треба розкопати так, аби не пошкодити власність суміжного підприємства, зокрема Львівгазу, водоканалу, телефоністам, елктромережам», - розповів В. Штейбарт.

Нагадаємо, роботи по добудові ІІ тепловиводу розпочалися з лютого 2012 року з метою надійного теплопостачання і ефективної роботи ТЕЦ-1 та забезпечення подачі тепла і гарячої води на весь Франківський та Сихівський, і частково на Личаківський і Галицький райони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.