Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

terratrans.com.ua

Четвер, 17 травня 2012, 12:46

Військові не дозволили Великомостівській міськраді віддати земельну ділянку

Військова прокуратура Західного регіону України відстояла у суді інтереси держави щодо земельної ділянки у м. Великі Мости. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

14 травня 2012 року військова прокуратура Західного регіону України довела у Сокальському районному суді, що земельна ділянка загальною площею 0,14 га, яка знаходиться по вул. Львівській, 139 у м. Великі Мости Сокальського району Львівської області та була надана безоплатно у приватну власність для ведення гаражного будівництва, перебуває у користуванні держави.

Завдяки втручанню військової прокуратури, суд відновив право на ділянку держави в особі військової частини 2418 Державної прикордонної служби України.

У ході прокурорської перевірки встановили, що 29.11.1994 року Великомостівська міська рада Сокальського району Львівської області прийняла ухвалу, на підставі якої 14-м громадянам Великих Мостів надали безоплатно у приватну власність земельну ділянку загальною площею 0,14 га.

Проте, вищевказана ухвала органу місцевого самоврядування суперечила вимогам чинного законодавства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.