Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

mns.gov.ua

Середа, 17 липня 2013, 11:21

Курсант львівського університету став чемпіоном світу з бодібілдингу

Курсант IV курсу Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Сергій Карпа став чемпіоном Європи та світу з бодібілдінгу. Змагання проходили в Італійському місті Сапра.

Про це повідомляє прес-служба Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

На Чемпіонаті Європи визначили кращих спортсменів, які представляли свої країни на Чемпіонаті світу. Окрім майбутнього рятувальника з України на світову першість потрапили представники Італії, Австрії, Румунії, Болгарії, Словакії, Угорщини та Польщі. У програму змагань входили 2 етапи: «Обов’язковий показ» та «Довільна програма».

Наш спортсмен змагався в категорії «Юніори» (до 23 років). За результатами світової першості Сергій Карпа став чемпіоном світу з бодібілдингу.

«До цих змагань я готувався дуже серйозно – 70 днів без вуглеводної дієти. Цього разу більше працював над ногами, а саме нижньою частиною. Своєю формою задоволений, хоча завжди здається, що міг підготуватися краще. Максимально зосередився над підготовкою до Чемпіонату», – розповів Сергій.

26-28 липня в Києві відбудеться чемпіонат Європи з жиму лежачи, на якому Сергій буде представляти Україну.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.