Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

www.etotupo.ru

Четвер, 17 травня 2012, 14:00

На Львівщині правоохоронці затримали чоловіка, який намагався ввезти в Україну героїн

Співробітники Управління боротьби з організованою злочинністю ГУ МВС України в Львівській області (УБОЗ) спільно з співробітниками Львівського прикордонного загону затримали чоловіка, який намагався ввезти в Україну героїн. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

9 травня під час проведення комплексу оперативно-розшукових заходів на пункті пропуску Львівської митниці «Рава-Руська» було затримано автомобіль марки «Фольксваген-Гольф» під керуванням 29-річного жителя Рави-Руської, вже раніше засудженого у 2001 році за скоєння крадіжки. В ході детального огляду вказаного транспортного засобу в порожнині днища автомобіля правоохоронці виявили та вилучили ретельно схований поліетиленовий пакет із вмістом порошкоподібної речовини світло-коричневого кольору, загальною вагою 11 грамів. Згідно з висновком експерта, це героїн – особливо небезпечний наркотик.

Наразі правоохоронці спільно з поліцією Республіки Польща проводять комплекс заходів по встановленню та затриманню осіб, які на території Польщі збували цей наркотичний засіб громадянину України.

Прокуратура Львівської області стосовно 29-річного чоловіка порушила кримінальну справу за ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів,психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 2 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів) КК України.

Наразі підозрюваний перебуває під вартою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.