Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

finobzor.com.ua

Середа, 17 липня 2013, 12:14

Українське зерно має всі шанси вийти на американський ринок, - експерт

Україна може збільшити географію продажу власних зернових. Зокрема, вітчизняне зерно має всі шанси вийти на  американський  ринок.

Таку думку висловив депутат Львівської обласної ради, член комісії з питань розвитку села та АПК, засновник ТзОВ «Барком» Олег Баран.

За словами експерта, українське зерно відповідає світовим вимогам. Відтак, під час сертифікації зернових у Америці суттєвих зауважень бути не повинно.
« За попередніми прогнозами, цьогорічний експорт зернових може скласти близько 30 млн тонн, що буде абсолютним рекордом для нашої країни. Тож ми впевнено рухаємося до трійки світових лідерів по продажу зернових.

Американський ринок у цьому нам лише допоможе», - наголосив Олег Баран.
Як каже Олег Баран, аграрний ринок в Україні - один з найперспективніших. Тому слідом за зерном, Україна повинна активно розвивати експорт інших власних товарів. Зокрема, мова йде про експорт м'яса, напівфабрикатів та готових продуктів.

Нагадаємо. За прогнозами аграріїв, цьогорічній врожай зернових в Україні сягне близько 57 рекордних млн тонн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.