Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Прес-клуб "Львів"

Середа, 17 липня 2013, 16:28

Нардепи від Львівщини не працюють над виконанням передвиборних обіцянок – експерт

Депутати-мажоритарники від Львівщини за перших півроку роботи в парламенті практично не працювали над виконанням власних передвиборних обіцянок, хоч і були активні в законотворчій роботі загалом.  

Про це сьогодні, 17 липня, на брифінгу у Львові повідомив аналітик Громадянської мережі ОПОРА Олександр Неберикут, інформує кореспондент Варіантів. 

Згідно зі звітом ОПОРИ, одна із причин проблеми полягає в тому, що зміст деяких програм є абсолютно неконкретним і не містить положень щодо врегулювання проблем виборчих округів, у яких балотувались депутати.

Зокрема, четверо кандидатів від ВО "Свобода" у своїх програмах жодним чином не звертаються до проблем округу чи регіону, від якого вони балотувалися. В "Батьківщині" ситуація дещо краща окрім загальних обіцянок, в своїх програмах вони подавали і перелік нагальних проблем округу.

За словами Олександра Неберикута, лише нардеп-самовисуванець Ярослав Дубневич виконав частину своїх передвиборних обіцянок  три з його законодавчих ініціатив мають відношення до того, що він обіцяв виборцям.

Нагадаємо, за результатами дослідження ОПОРИ, лише 4% законодавчих актів львівських-мажоритарників були реалізовані.






Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.