Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

pro745.blogspot.com

Середа, 17 липня 2013, 16:47

Педагогічним працівникам Львівщини виділили 68 млн грн на виплату відпускних

За інформацією департаменту фінансів Львівської ОДА, з обласного бюджету на виплату відпускних і матеріальної допомоги на оздоровлення педагогічним працівникам закладів освіти обласного підпорядкування передбачається виділити понад 68 млн. грн., що на 9,7 відсотка перевищує аналогічні видатки минулого року.

Про це повідомляє пре-служба Львівської ОДА.

Станом на 12 липня поточного року на виплату відпускних і матеріальної допомоги на оздоровлення з обласного бюджету профінансовано 56,7 млн. грн. або 82,9 відсотка до потреби на весь відпускний період.

Зазначені кошти забезпечують усі необхідні виплати педагогічним працівникам закладів освіти обласного підпорядкування, в яких відпустка починається до 15-18 липня поточного року.

За оперативними даними органів виконавчої влади та місцевого самоврядування потреба в коштах бюджетів міст і районів області для виплати відпускних і матеріальної допомоги на оздоровлення педагогічним працівникам у 2013 році становить понад 370 млн. гривень.

Окрім того, з метою забезпечення своєчасної та в повному обсязі виплати заробітної плати, відпускних працівникам бюджетної сфери місцеві бюджети області отримали впродовж січня-липня п. р. короткотермінових позик на загальну суму 1306,9 млн. грн., із яких повернуто 1082,0 млн. гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.