Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

unn.com.ua

Четвер, 18 липня 2013, 16:07

Львів втрачає 60 тис грн. щомісяця через «війну» з МАФами

Півтори року місто не дає дозволи 150-ти МАФам, які б щомісяця приносили до бюджету 60 тис грн.

Про це повідомив на сесії міської ради голова громадської організації «Я – львів’янин» Андрій Антонищак, інформує кореспондент Варіантів.

Відтак власники вимагають до 1 серпня укласти договори з усіма малими архітектурними формами, які наразі не можуть функціонувати через відсутність договорів.

Власники МАФів скаржаться, що не можуть погасити кредити, які взяли для створення цього бізнесу.

Міський голова не хотів виступити перед підприємцями з інформацією про стан справ з малими архітектурними формами.

«Я її прокоментую у відповідний час. Андрій Петрович готувався. Нехай виступить», - заявив міський голова Андрій Садовий.

Проте коли підприємці та депутати обурилися байдужістю Садового, він взяв перерву 15 хвилин. Після цього Андрій Садовий виступив та пообіцяв ознайомитися з ситуацією.

Андрій Садовий знову запропонував виступити директору департаменту містобудування Андрію Петровичу Павліву. Любомир Мельничук запропонував поставити на голосування виступ Павліва.

Аби з’ясувати чи це потрібно з юридичної точки зору, міський голова оголосив ще одну перерву.

Андрій Садовий після цього заявив про свою правоту, але додав, що поважає громаду, яка обрала депутатів. Тому дозволив голосування стосовно виступу Андрія Павліва.

Депутати ухвалили рішення вислухати Павліва.

За словами директора департаменту містобудування, у Львові документацію проводити важче, ніж в іншиї містах, але вона проводиться згідно з чинним законодавством.

Також Андрій Павлів пообіцяв продовжити роботу комісії, аби знайти спільну мову з підприємцями.

 

Депутати міськради погодили протокольне доручення, яке зобов’язує до першого серпня видати погодження документів підприємцям, які зазначені в ухвалі 2311.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.