Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

webstyletalk.net

П'ятниця, 19 липня 2013, 13:42

Понад 60% шкіл Львівщини підключені до мережі інтернет

До високошвидкісної мережі Інтернет по області вже підключено 814 загальноосвітніх навчальних закладів комунальної форми власності та 13 приватних ЗНЗ, що складає понад 60%.

Про це повідомляє освітній портал Львівщини. 

Програмою розвитку освіти області на 2013-2016 роки передбачено стовідсоткове впровадження у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів інформаційно-комунікаційних технологій, зокрема 100% забезпечення комп’ютерною технікою ЗНЗ ІІ та ІІІ ступенів, підключення ЗНЗ ІІ та ІІІ ступенів до Інтернету, створення веб-сайтів ЗНЗ ІІ та ІІІ ступенів. 

Також в області ведеться робота щодо створення єдиного освітнього цифрового простору, єдиної загальнообласної електронної бази освіти, автоматизації управлінської діяльності на всіх рівнях. 

Додамо, на початок 2013 року 100% професійно-технічних навчальних закладів підключені до мережі Інтернет і користуються електронною поштою, а 45(83%) із них мають свої Web-сайти, 30 – придбали on-line обладнання.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.