Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vorobus.com

Вівторок, 23 липня 2013, 13:45

На «Південному» стартував молодіжний проект «Танцюймо разом»

Молодіжний соціальний проект «Танцюймо разом» стартував у неділю, 21 липня, на території Торгово-виробничого комплексу «Південний» у Львові.

Про це повідомляє прес-центр ТВК "Південний".

Як розповідає координатор проекту, директор спорткомплексу «Грація»  Ганна Лащук, суть проекту полягає у популяризації спортивних видів танцю та здорового способу життя. «Щонеділі ми організовуємо для львів’ян безкоштовні майстер-класи з різних видів танцю за участю професійних хореографів. Таким чином молоді люди не лише дивляться на різноманітні танцювальні постановки, але й самі можуть вивчити вишукані па й обрати для себе улюблений танець», - зазначає Ганна Лащук.

Цієї неділі львівську молодь навчали сучасним танцям. Зокрема, хореографи провели майстер-клас танцювального напряму «хіп-хоп». Участь у майстер-класі взяло близько півсотні дітей, віком від 3 до 17 років. Діти охоче танцювали разом із хореографами, а багато з них всерйоз зацікавилися танцями і планують відвідувати хореографічну студію.

За словами Ганни Лащук, проект «Танцюймо разом» розрахований не тільки на участь дітей, адже попереду майстер-класи із танго, вальсу, сальси та інших класичних видів танцю. Тож не лише діти, але й дорослі можуть безкоштовно навчитися танцювати.

Наступної неділі – 28 липня – хореографи вчитимуть львів’ян танцювати запальні коломийки.

Проект «Танцюймо разом» реалізується за підтримки Петра Писарчука у співпраці з танцювальним клубом «Едельвейс» та шоу-балетом «Грація».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.