Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

wz.lviv.ua

Вівторок, 23 липня 2013, 16:13

На площі Ринок зріжуть аварійні дерева

Для безпеки львів’ян та гостей міста, у Львові на площі Ринок зріжуть аварійні дерева.

Про це Варіанти проінформувала прес-служба Львівської міськради.

Роботи виконають за 1-2 дні. Натомість молоді дерева висадять орієнтовно у вересні. Придбати їх планують у місцевих виробників.

Нагадаємо, що комісією за участю науковців Національного лісотехнічного університету України, представників ЛКП «Зелений Львів» і спеціалістів управління екології та благоустрою ЛМР 11 вересня 2012 року було проведено обстеження даних дерев. Каштани хворі, досягли своєї вікової межі і є загрозливими для мешканців.

У результаті обстеження встановлено, що з восьми каштанів шість є аварійні. Враховуючи те, що ці дерева є в рядовій посадці та створюють єдине композиційне ціле, необхідно провести зняття всіх дерев. Взамін, пропонується висадити рядову посадку молодих зелених насаджень.

Оскільки мешканцями міста та депутатським корпусом в 2012 році рішення не було схвалено, роботи з видалення не проводились.

Однак стан зелених насаджень на сьогодні є вкрай небезпечний для людей.
Враховуючи вищенаведене, управління екології та благоустрою просить мешканців міста поставитися з розумінням до даної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.