Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

i1.poltava.pl.ua

Четвер, 17 травня 2012, 17:42

23 травня суд вирішить чи діятиме у Львові антиалкогольна ухвала «свободівців»

23 травня Апеляційний суд міста Львова розглядатиме апеляційну скаргу Львівської міськради на рішення Галицького районного суду призупинити дію Ухвали "Про обмеження роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (крім безалкогольного) на території м. Львова". Про це «Варіантам» повідомила спеціаліст відділу правової інформації юридичного управління Львівської міськради Марта Гнатковська.

16 січня Львівська міська рада подала апеляцію на рішення ухвали про заборону продажу алкоголю та слабоалкогольних напоїв у кіосках і магазинах. Уже чотири місяці ухвала перебуває на розгляді.

Нагадаємо, 15 грудня 2011 року Львівська міськрада прийняла ухвалу Про обмеження роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (крім безалкогольного) на території м. Львова". Згідно із текстом документа у Львові серед іншого мали б заборонити продаж спиртного у малих архітектурних формах, заборонити видачу дозволів на торгівлю суб'єктам підприємницької діяльності та новим торговим об'єктам, які мають намір торгувати алкоголем та слабоалкогольними напоями, обмежити час продажу до проміжку з 12 по 8 годину, заборонити продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв у місцях де реалізовують і товари для дітей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.