Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

goldfleece.com.ua

Середа, 24 липня 2013, 11:59

В Червонограді затримали автозлодія-рецидивіста

Правоохоронці затримали 23-річного чоловіка, який 21 липня розбив водійське вікно автомобіля ВАЗ 2106, проник в середину та викрав автомобіль.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Встановили, що даний злочин скоїв 23-річний  раніше засуджений за аналогічні злочини місцевий житель. Молодик тільки у квітні місяці 2013 року звільнився із місць позбавлення волі та на шлях виправлення не став.       

Злодій не зміг далеко втекти, так, як оперативники  спрацювали миттєво і затримали його неподалік місця скоєння злочину у викраденому авто.

Як пояснив сам зловмисник у нього тяжке матеріальне становище і немає коштів для існування, тому він і спокусився на злочин.

Слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом із будь-якою метою вчинене повторно, карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років).

 



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.