Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

pekarska.lviv.ua

Середа, 24 липня 2013, 13:43

Витрати на гімназії-інтернати будуть включені в обласні бюджети

Президент України Віктор Янукович підписав закон №398-VII "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України", відповідно до якого витрати на гімназії-інтернати будуть включені в обласні бюджети.

Про це повідомляє офіційне інтернет-представництво Президента України.

Нагадаємо, 20 червня 2013 р. Верховна Рада України (ВР) прийняла в першому читанні за основу законопроект № 2087, згідно з яким витрати на гімназії-інтернати здійснюються з обласних бюджетів. За проект закону "Про внесення змін до статті 90 Бюджетного кодексу України (щодо включення витрат на деякі загальноосвітні навчальні заклади у видатки бюджету Автономної Республіки Крим та обласних бюджетів)" проголосували 359 народних депутатів з мінімально необхідних 226.

Відповідно до законопроекту витрати на гімназії - інтернати, колегіуми - інтернати та ліцеї - інтернати здійснюються з бюджету Автономної Республіки Крим та обласних бюджетів і враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів, з метою недопущення ліквідації даних навчальних закладів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.