Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

varianty.net

Середа, 24 липня 2013, 15:02

За 6 місяців роботи нардепи ухвалили лише 15 % законопроектів

За перше півріччя депутати 6-го скликання ВРУ внесли більш, ніж 4 тисячі законопроектів, з яких ухваленими виявилися лише близько 15 %.

Про це на прес-конференції повідомив заступник голови комітету Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності Степан Кубів, передає кореспондент Варіантів.

За його словами якість законодавчої роботи ВРУ бажає кращого, при цьому ні Кабмін, ні НБУ, ні Президент особливою активністю і фаховістю законодавчих ініціатив не відзначаються.

« Дуже часто доводиться ознайомлюватись з поданими законопроектами, які не відповідають вимогам законодавчої техніки, не спрямовані на фундаментальні зміни, а є фрагментарними, інколи відверто лобіськими. Це стосується проектів щодо вексельних розрахунків, розрахункового центру, намагань заборони депозитів в іноземні валюті», - зазначив С. Кубів

Окрім того небезпечними для економіки України є ініціатива, щодо оподаткування валютообмінних операцій, валютних депозитів громадян та переказів заробітчан.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.