Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

organic.ua

Середа, 24 липня 2013, 16:28

Шемчук обговорив із представниками Світового банку реформування системи охорони здоров’я Львівщини

Сьогодні, 24 липня, голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук зустрівся з групою фахівців Світового банку, яку очолив директор представництва Світового банку в Білорусі, Молодві та Україні Чімяо Фан.

Віктор Шемчук привітав членів делегації Cвітового банку у стінах облдержадміністрації, побажав їм приємного й комфортного перебування та плідної роботи,  передає прес-служба Львівської ОДА.

Зазначимо, метою візиту групи фахівців Світового банку є обговорення підготовки спільного Проекту Світового банку та Міністерства охорони здоров’я України з реформування регіональних систем охорони здоров’я та реалізація Проекту в області.

Очільник області наголосив на важливості роботи фахівців Світового банку, адже саме цей банк підтримує зусилля країн, спрямовані на інвестування капіталу у людські ресурси.

Також Віктор Шемчук висловив сподівання на продовження співпраці Львівщини з групою експертів Світового банку, в рамках реалізації спільного Проекту Світового банку та Міністерства охорони здоров‘я з реформування регіональних систем охорони здоров‘я.

«Окрім того, що ми підтримуємо зусилля зі Світовим банком із реформування регіональної системи охорони здоров’я, ми готові обговорювати й інші проекти», – сказав В.Шемчук.

Нагадаємо, що Львівська область на розгляд Світового банку представила проект «Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлинних технологій на Львівщині в умовах реформування охорони здоров’я». Обсяг фінансової підтримки (інвестиції) в рамках співробітництва зі Світовим банком для Львівської області склав 4 млн. USD.

Голова облдержадміністрації Віктор Шемчук наголосив також на тому, що для української сторони рекомендації експертів Світового банку є надзвичайно важливими для подальшої роботи закладів охорони здоров‘я первинної, вторинної та третинної ланки надання медичної допомоги у впровадженні ефективних протипухлинних технологій на Львівщині в умовах реформування охорони здоров’я.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.