Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

24tv.ua

Четвер, 25 липня 2013, 13:03

Захисники тварин вимагають бойкотувати вистави цирку "Кобзов" через експлуатацію тварин (ВІДЕО)

Захисники тварин звертаються до львів'ян із закликом бойковувати вистави цирку "Кобзов", адже вони проводять номери з тваринами.

Про це йдеться у прес-релізі Західноукраїнського товариства захисту тварин.

"Живучі у 21 сторіччі, цирк з використанням живих істот - це крок у жахливе середньовіччя, де приниження гідності тварин та посягання на їхнє вільне життя були нормою суспільства", - йдеться у повідомленні.

"Спостерігаючи за ними на арені цирку, пам’ятате, що існують залаштунки арени. Задайте собі питання чи знаєте ви, як їх дресирують, як їх годують, як вони себе почувають переїжджаючи у залізних треках з міста у місто? Чи для цього вони прийшли у цей світ?

Зоозахисники зазначають, що у всіх без винятку цирках над тваринами по-варварськи знущаються і це підтверджують численні інформаційні повідомлення.

100 000 переглядів за 3 дні отримав відеоролик, який розповсюдила російська зоозахисна організація „Віта”, де заслужені артисти цирку Росії під час дресирування катують тварин - 

 

На всі звернення до керівництва цирку „Кобзов” від наших колег - інформаційно-аналітичного бюро адвокатів тварин (ІАБ) - щодо кількості тварин, яких використовують у виставах, легального набуття у власність, умов вилучення з природного середовища, умов транспортування та утримання, ветеринарного обслуговування та інше відповіді вони не отримали, додають зоозахисники.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.