Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ye.ua

Четвер, 25 липня 2013, 14:25

На ділянках доріг, які ремонтуються, встановлюють водопостачання та колектори

На вулицях Б. Хмельницького та Замарстинівській проводиться встановлення систем водопостачання, на вулицях Коперника та Городоцькій встановлюють каналізаційні колодязі.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

У Львові продовжують ремонті роботи вулиць старовинної частини міста. Як зазначив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, на сьогоднішній день на вулиці Б. Хмельницького вже здійснено демонтаж дорожнього покриття до моста, проводиться встановлення систем водопостачання. За його словами такий же обсяг робіт проводиться на вулиці Замарстинівській.

«Ми провели демонтаж дорожнього покриття до моста на вулиці Б. Хмельницького, триває встановлення систем водопостачання. Аналогічний обсяг робіт з демонтажу дорожнього покриття та встановлення систем водопостачання здійснюється на вулиці Замарстинівській», - зазначив Олег Береза.

Він розповів, що на вулиці Коперника було встановлено 6 каналізаційних колодязів, на вул Городоцькій - 7 колодязів.

«Паралельно з ремонтними роботами, виконуються роботи фахівців «Укртелеком», - додав директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

Нагадаємо, ремонтні роботи на вказаних ділянках доріг мають завершити до жовтня. У зв’язку з проведенням ремонтів, зазнали змін у схемах руху 22 автобусні маршрути. Також трамваї курсують зі змінами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.