Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

portal.lviv.ua

П'ятниця, 26 липня 2013, 09:31

Результати перевірки продажу алкоголю та тютюну біля шкіл страшні, ? Слічна

Результати перевірки щодо продажу алкогольних та тютюнових виробів біля шкіл є невтішними.

Про це повідомила начальник управління освіти ЛМР Галина Слічна, передає прес-служба Львівської міськради.

«Проводилась перевірка і результати страшні, бо немає ніякої реакції. Місяць тому ми виїжджали в школу № 91, там практично на території школи є магазин, в якому продають алкоголь і тютюн. Ми вже звертались всюди, куди можна було, і з власником зустрічались, який показав нам свою ліцензію, що в нього є всі права. Ми написали звернення в прокуратуру, в міліцію.

Найважча ситуація в центральній частині міста. Всі приміщення навчальних закладів в центральній частині міста – це нетипові приміщення, пристосовані, тобто земельних ділянок, як таких, біля шкіл нема. Дитина виходить зі школи, повертає праворуч чи ліворуч і біля неї вже є якийсь паб, магазин, в якому продають спиртні напої. Тут апелювати потрібно до тих людей, які продають в магазинах і до власників, які опікуються магазинами», - зазначила Галина Слічна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.