Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

p-p.com.ua

П'ятниця, 26 липня 2013, 13:53

На Миколаївщині під колесами автомобіля загинув пішохід

У Миколаївському районі внаслідок ДТП загинув пішохід. Трагічна подія сталася 24 липня близько 8.30 години на автодорозі «Київ-Чоп». 

Про це Варіантам повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

За попередніми даними, водій автомобіля «ВАЗ-21074», 41-річний чоловік, скоїв наїзд на 75-літнього львів’янина, який переходив дорогу на «зебрі». Від отриманих травм пішохід помер в кареті швидкої допомоги. Наразі триває розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Державтоінспекція Львівщини нагадує водіям, що згідно п. 18.1. Правил дорожнього руху України: «Водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека».

Цьогоріч на Львівщині сталося 252 дорожньо – транспортні пригоди за участі пішоходів, внаслідок яких 33 людини загинуло, 244 травмовано.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.