Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vkurse.ua

П'ятниця, 26 липня 2013, 14:54

«Укрзалізниця» ввела послугу online-повернення електронного квитка

Державна адміністрація залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") запровадила на своєму сайті сервіс повернення проїзних документів, придбаних через інтернет.

Online-повернення електронних квитків можна здійснити на сайті booking.uz.gov.ua через кабінет користувача, повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Можливість повернення ЕПД і бланка замовлення на сайті booking.uz.gov.ua припиняється за одну годину до відправлення поїзда з початкової станції.

Повернення бланка замовлення можливо тільки за умови, що проїзні документи не були роздруковані в залізничній квитковій касі.

Повернення електронного проїзного документа (ЕПД) і бланка замовлення на сайті booking.uz.gov.ua можливо незалежно від місця їх оформлення.
При поверненні бланка замовлення будуть повернуті всі документи по цьому замовленню.

При поверненні ЕПД документ на повернення є розрахунковим документом. При поверненні бланка замовлення, документ на повернення не є розрахунковим документом.

«Повернення коштів на карту клієнта здійснюється в максимально стислі терміни, адже відмова від необхідності повернення через касу, заповнення актів повернення значно прискорює процедуру», - повідомляє «Укрзалізниця».

При цьому слід зауважити, що повернення коштів на карту клієнта здійснюється тією системою, за якою був придбаний електронний посадковий документ або бланку замовлення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.