Роман Кошла,  26 липня 2013

Варіанти на вікенд

Знову вихідні і погода тішить нас приємною літньою погодою без дощів та ясним сонцем, а редакція Варіантів знову у курсі всіх подій майбутніх вихідних.

Варіанти на кіно

У липні чомусь важко з кіноновинками, а також і з музикою, іграми та іншими втіхами 21 століття. Тому у кінотеатрах крутять фільми або місячної давності, або відвертий треш. Але й там буде, що подивитись.

Примарний патруль

Перспективний співробітник поліції Нік Вокер гине під час сутички зі злочинцями та загробне життя виявляється зовсім іншим. Після смерті його зараховано до лав департаменту примарного патруля головною задачею якого є відстежувати небіжчиків, які все ще не заспокоїлись. Нік та його напарник – типовий герой епохи вестернів, які змусять вас сміятись над речима, які у реальному житті лише доводять до плачу.

 

Штурм Білого дому

Резиденцію президента Сполучених Штатів захоплює невідома група бойовиків. Офіцеру Джону Кейлу необхідно захистити президента, врятувати власну доньку та вижити. Нічого нового та неординарного. Надію вселяє те, що у режисерському кріслі був Роланд Еммеріх. Режисер фільмів 2012, Післязавтра та День незалежності.

 

І як завжди легенький мультфільм для найменших наших читачів.

Турбо

Цей мультфільм для всіх хто вірить у мрію і знає, що мрії збуваються коли ти цього справді хочеш. Сподобається мультик і дітям і дорослим. Обов’язково до перегляду цими вихідними.

 

Мистецькі варіанти

З 26 липня по 23 серпня пл. Ринок, 13 радимо відвідати виставку Вікторії Телетьєн "Натура in. та ex.". Виставка, до якої увійшли мої натюрморти і пейзажі, виконані в період 2007 - 2013 року.

3 26 липня 2013 – 26 серпня 2013 на вул. Огієнка, 18а проходитиме Виставка Володимира Танського "Несподіваний Львів". Виставка проводиться в пам’ять про художника. В роботах Володимира Танського Львів – то вузькі вулички, трамваї та дощове небо.

 З 24 липня по 31 серпня у пабі ресторані L'UFT проходитиме виставка абстрактного живопису Лери Фірсової. В рамках виставки будуть проходити такі заходи:

Четвер, 1 серпня, 18:00 – Live performance: малювання абстракції наживо у виконанні художниці;

Четвер, 8 серпня, 18:00 – Проведення конкурсу серед гостей на створення абстракції;

Четвер, 15 серпня, 18:00 – Проведення конкурсу серед художників на створення абстракції.

Музичні варіанти

26 липня о 21:00 у Кав'ярні-галереї "Штука", що на вул. Котлярській 8  відбудеться Музичний вечір Джошуа Претта.

Його музика – сплав стилів blues та easy listening. Композиції звучатимуть не із запису, а гратиме вживу.

 

Також 25-28 липня у місті Лева пройдуть Кавер-вечори від львівських гуртів. Програму заходів дивляться тут.

Театральні варіанти

26 липня о 20:30 та о 21:30 у музеї ідей на вулиці Валовій 18а пройде Пластичний етно-перформанс театру "Різні люди". Театральне дійство "Купальський перфоманс" – пластично-драматична постановка у етно стилі, яка розповідає одну історію з купальської ночі.

Гарних вихідних.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.