Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

torosplus.com.ua

Понеділок, 29 липня 2013, 14:12

Скасування техогляду сільгосптехніки зекономить кошти та сили фермерам, ? експерт

Скасування техогляду сільгосподарської дозволить техніки зекономити кошти та сили українським фермерам. 

Таку думку, коментуючи законопроект про скасування обов'язкового техогляду сільгосптехніки, висловив депутат Львівської обласної ради, член комісії з розвитку села та АПК, засновник ТзОВ «Барком» Олег Баран, повідомляє прес-служба депутата.

За словами експерта, такий закон лише спростить діяльність галузі агропромислового комплексу. Адже на сьогодні техогляд завдає аграріям хіба зайвих клопотів. «Техніка для аграрія – це обов’язкове знаряддя праці. Тому добрий господар про неї дбає. І ми це добре розуміємо. Тут контроль відбувається перш за все з боку самих фермерів. Без цього ніяк. Несправна техніка прибутку не принесе», - каже Олег Баран. І додає, на сьогодні для проведення техогляду аграріям доводиться витрачати додатковий час ( довезення техніки до місця проведення техогляду) і гроші.

«Абсолютно правильно, що замість техоглядів для контролю технічного стану сільськогосподарської техніки достатньо підвищити штрафи за порушення правил з експлуатації та охорони праці», - додав експерт.
Нагадаємо. Народні депутати Верховної Ради пропонують на законодавчому рівні скасувати обов'язковий технічний огляд сільськогосподарської техніки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.