Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ukr.detective-ua.com

Вівторок, 30 липня 2013, 14:08

У Львові за вчорашній день травмувалося три пішоходи

У Львові 29 липня сталося три автопригоди, внаслідок яких пішоходи отримали тілесні ушкодження.

Про це Варіантам повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Учора, 29 липня, близько 11.00 год. на вул. Січовій, 59-річний водій керуючи автомобілем «Сітроен» здійснив наїзд на 33-річного львів’янина. За попередньою інформацією, дана дорожньо – транспортна пригода сталося через порушення правил дорожнього руху з боку пішохода, що переходив проїжджу частину дорогу поза пішохідним переходом. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження. Потерпілого було госпіталізовано.

Цього ж дня, о 16.50 год. на вул. Солодовій, 48-річна жінка керуючи автомобілем «Шевроле» здійснила наїзд на пішохода, 73-річного чоловіка. За попередньою встановленими причинами, водій автомобіля, що рухалась заднім ходом не переконалась, що це буде безпечно та здійснила ДТП. У пішохода медики діагностували травми голови та клінічне алкогольне сп’яніння, його госпіталізовано.

Ще одна автопригода, мала місце близько 20.10 год. на вул. Яреми, де 37- річний львів’янин керуючи автомобілем «ВАЗ 21112 здійснив наїзд на 82-річну жінку, яка внаслідок ДТП отримала тілесні ушкодження. За попередньою інформацією, водій вищезазначеного авто рухався заднім ходом та не переконався, що це буде безпечно, внаслідок чого здійснив авто наїзд.

Нагадуємо, що згідно п. 10.9 Правил дорожнього руху України, під час руху транспортного засобу заднім ходом водій не повинен створювати небезпеки чи перешкод іншим учасникам дорожнього руху. Для забезпечення безпеки руху він у разі потреби повинен звернутися за допомогою до інших осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.