Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

shukach.com

Вівторок, 30 липня 2013, 15:14

Для реставрації Стрийського аеропорту залучать інвесторів

Голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук наголосив, що питання щодо реставрації «Аеропорту – Львів-2» перебуває на його постійному контролі. 

29 липня на дочірньому підприємстві «Аеропорт – Львів-2» відбулася робоча нарада за участю голови Стрийської райдержадміністрації Володимира Бурія, передає прес-служба Львівської ОДА.

“Для реставрації «Аеропорту – Львів-2» залучатимуть інвесторів, які зацікавлені у відновленні аеропорту. На сьогодні у задовільному стані збереглась злітно-посадкова смуга протяжністю 3 км і шириною 60 м. Зараз на території підприємства проводять роботи із демонтажу рульової доріжки з під’їзду до колишніх ангарів аеропорту”, – зазначив В.Бурій.

Як повідомив т.в.о. директора ДП Міністерства оборони України «Аеропорт – Львів-2» Євген Плечій, усі дозвільні документи на ці роботи, відповідно до наказу Міністерства оборони України, підприємство має. То ж роботи на території дочірнього підприємства виконують контрольованим шляхом.

Стрийський аеродром(також відомий як Аеропорт Львів-2) — аеродром (колишній військовий) розташований за 4 кілометри на південний захід від міста Стрий (Львівська область) . Унікальний тим, що може приймати літаки всіх існуючих типів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.