Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

gazeta.lviv.ua

Вівторок, 30 липня 2013, 16:53

У Львівській ОДА представили керівників Міндоходів області

На виконання Указу Президента №307 від 24 травня 2013 року, у Львівській обласній державній адміністрації представлено начальників державних податкових інспекцій у районах міста Львова.

29 липня відбулась робоча зустріч голови Львівської обласної державної адміністрації Віктора Шемчука з новопризначеними керівниками органів Міністерства доходів та зборів у Львівській області, передає прес-служба Львівської ОДА.

У рамках зустрічі Віктор Шемчук наголосив, що влада та контролюючі органи повинні сприймати підприємців та бізнес загалом, як партнерів, цінувати їх, поважати їх працю та допомагати у веденні чесних і прозорих справ, і побажав новопризначеним керівникам успішної та плідної праці.

Своєю чергою, начальник головного управління Міністерства доходів та зборів у Львівській області Віталій Пекарчук, представляючи керівників, коротко охарактеризував їх ділові якості та підкреслив пріоритети нового відомства: удосконалення системи адміністрування податкової системи України, якісне обслуговування платників із застосуванням новітніх технологій, спрощення документообігу, мінімум часу представникам бізнесу на спілкування із державою, і максимум – на основну діяльність.

Нагадаємо, відповідно до вище зазначеного Указу, усі новопризначені керівники органів Міндоходів області були погоджені у Львівській обласній державній адміністрації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.