Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

kanzas.ua

Середа, 31 липня 2013, 09:46

На програму забезпечення житлом пільговиків Львівщини виділили 4,3 млн грн

У 2013 році виділено 4,3 мільйони гривень на програму забезпечення житлом громадян пільгових категорій Львівської області.

Про це повідомив директор департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Василь Мартиняк, передає прес-служба ОДА.

«Також відповідно до бюджетної програми «Забезпечення житлом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» у 2013 році виділено 3,7 млн. гривень», – зазначив В Мартиняк.

Він додав, що комісія із визначення порядку використання та розподілу коштів на придбання житла для громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, визначила 10 сімей, яким передбачено закупити квартири у цьому році.

Нагадаємо, у 2012 році відповідно до коштів, передбачених у державному бюджеті, в області закуплено 16 квартир для інвалідів війни за бюджетною програмою «Забезпечення житлом інвалідів війни», 16 квартир для постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи за бюджетною програмою «Забезпечення житлом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» та 9 квартир для воїнів-інтернаціоналістів за бюджетною програмою «Забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.