Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

varianty.net

Середа, 31 липня 2013, 12:06

Позачергову сесію Рава-Руської міської ради скликали з порушеннями, ? "Свобода"

Позачергову сесію Рава-Руської міської ради Жовківського району було скликано із порушенням регламенту міської ради та законодавства.

Про це заявив голова фракції ВО «Свобода» в Рава-Руській міській раді Микола Зінько, передає прес-служба "Свободи".

За словами голови фракції, міський голова Рави-Руської Ірина Верещук порушила законодавство та регламент ради, терміново скликавши сесію 30 липня, при цьому депутатів належно не поінформували про скликання сесії, а також не надали проектів рішень.

Звичайно, сесія, скликана з порушенням законодавства і регламенту міської ради, не може вважатися легітимною, тому фракція ВО «Свобода» не взяла в ній участі», - зазначив Микола Зінько.

За його словами, фракція не буде відбілювати свого колишнього однопартійця Любомира Кашубу, котрого рішенням політради ВО «Свобода» було виключено з лав партії. «Однак це не означає, що ми погодимося на порушення регламенту та законодавства і братимемо участь в нелегітимній сесії. Тим більше, що на ній депутатам належить ухвалити важливі рішення», - наголошує свободівець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.