Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

П'ятниця, 18 травня 2012, 10:53

Львівські регіонали пропонують Садовому очолити їх виборчий штаб

Голова ЛОО Партії регіонів, народний депутат Петро Писарчук повідомив, що Партія регіонів запопонує міському голові Львова Андрію Садовому очолити партійний виборчий штаб у Львові.

«Ми плануємо запропонувати цю посаду міському голові Львова Андрієві Садовому», - сказав він.

Писарчук пояснив, що мер Садовий сьогодні є на хорошому рахунку в керівництва ПР у Києві, до того ж саме вони врятували політичну кар'єру Садового, забезпечивши проведення Євро у Львові.

«Влада, врятувавши Євро для Львова, врятувала водночас і політичну кар'єру Андрія Івановича, і захистила його від ганьби. До того ж, у нього скалились дуже приятельські стосунки з багатьма високими очільниками партії. Я це можу спостерігати безпосередньо у Києві, де Андрій Іванович подеколи більший регіонал, ніж я. Отож мер Львова має повне моральне право очолити виборчий штаб Партії регіонів у Львові. І це було б чесно», - сказав Писарчук.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, зо виборчий штаб об'єднаної опозиції очолить голова ЛОО «Фронту змін» Степан Кубів.

Джерело: Галінфо

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.