Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

versii.if.ua

Четвер, 1 серпня 2013, 12:52

У Стрию правоохоронці затримали крадія велосипедів

Оперативні працівники карного розшуку Стрийського міського відділу міліції  вирахували  велосипедного злодія. Ним виявився 18-річний місцевий мешканець.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Так, 21 липня у чергову частину Стрийського міськвідділу міліції надійшла заява від 30-річної мешканки одного зі спальних районів міста Стрий. Жінка розповіла про крадіжку велосипеда, який вона припаркувала на вулиці біля будинку. Потерпіла оцінила втрату у 1200 гривень.

Згодом про крадіжки «залізних коней» повідомили ще двоє стриян. У 44-річного мешканця центральної частини міста зник велосипед вартістю 800 гривень, а у 48-річної мешканки спального мікрорайону зі під’їзду будинку поцупили двоколісного за 1200 гривень.

За словами Остапа Поповича, молодик планував продати крадені велосипеди, які зберігав у підвалі власного будинку. Проте реалізувати задумане крадій не встиг - його вирахували та затримали оперативники Стрийського міського відділу міліції. Наразі двоколісні транспортні засоби правоохоронці вилучили та повернули власникам, а на молодого чоловіка очікує лава підсудних і передбачене законом кримінальне покарання.

Як вияснилось, за плечима 18-річного місцевого мешканця вже є кримінальний досвід. Щоправда на час вчинення крадіжок термін погашення судимості уже минув.

Слідчі міськвідділу міліції завершили досудове слідство у кримінальних провадженнях, відкритих за частинами 1 та 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка та крадіжка, вчинена повторно). Зловмиснику загрожує арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.