Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

kiyany.obozrevatel.com

Четвер, 1 серпня 2013, 17:35

У Азарова переконують, що комунальні послуги не будуть дорожчати

Тарифи на житлово-комунальні послуги в Україні підвищуватися не будуть, оскільки для цього немає підстав.

Про це заявив глава Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства (Мінрегіон) Геннадій Темник.

«Поки я міністр, який відповідає за сферу житлово-комунального господарства, вважаю, що тарифів і того обсягу коштів, який ми збираємо зараз при проведенні заходів з модернізації, буде достатньо для того, щоб не підвищувати тарифи», - сказав він.

Нагадаємо, на початку липня Мінрегіон звернувся до облдержадміністраціям з вимогою забезпечити перевірку економічної обгрунтованості підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги місцевими органами самоврядування у 2013 році.

Глава Мінрегіону Геннадій Темник доручив місцевим адміністраціям проаналізувати рішення органів місцевого самоврядування про підвищення тарифів і прийняти відповідно до закону заходів для скасування таких рішень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.