Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vkurse.ua

П'ятниця, 2 серпня 2013, 14:04

Майже 60 % українців не задоволені рівнем зарплат

Згідно соціологічного дослідження 57.9 % населення країни скаржаться на низькі зарплати, пенсії та студентські стипендії.

Про це заявив під час засідання круглого столу у Львові координатор громадської ініціативи «За відповідальну владу» Ігор Курус, інформує кореспондент Варіантів.

«Нинішнє становище - це наслідок безвідповідальності представників влади і нездатності опозиції контролювати владу. Така ситуація може змінитися, якщо представники влади і опозиції будуть відповідальними перед виборцями», - зазначив Курус.

Також, за його словами, серед проблемних питань у суспільстві є занепокоєння високими цінами (49.3%) та низький рівень соціальних гарантій, медичне обслуговування, забезпеченість дитячих закладів ( 48.8 %).

Водночас змінити цю ситуацію можливо за умови покращення сучасного законодавства.

«Це можливо лише тоді, коли в руках народу будуть реальні та дієві інструменти впливу на владу, а ніж вибори раз в п’ять років», - додав координатор громадської ініціативи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.