Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vk.com

Понеділок, 5 серпня 2013, 15:25

У Львові розпочався IХ велопробіг «Відкрий серце для сиріт»

5 серпня у Львові стартував ІХ велопробіг “Відкрий серце для сиріт”, організований Міжнародним благодійним фондом «Наступне покоління» за підтримки служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації.

25 волонтерів, серед яких є всиновлені діти, подолають 250 км, щоб привернути увагу громадськості до проблеми сирітства в Україні, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

За час велотуру команда хоче мотивувати небайдужі родини, які сповідують християнські цінності, всиновлювати дітей. На центральних площах міст по яким пройде велотур волонтери виступатимуть з програмою для дітей та дорослих.

Колона велосипедистів стартувала від центральної церкви Євангельських Християн Баптистів “Дім Євангелія” за адресою: м. Львів, вул. Зелена, 11.

Довідка:

Дев’ятий велопробіг з популяризації усиновлення дітей «Відкрий серце для сиріт» пройде з 5 по 11 серпня за маршрутом Львів – Стрий – Долина – Калуш – Бурштин – Івано-Франківськ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.