Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

loda.gov.ua

Вівторок, 6 серпня 2013, 14:02

Роман Бондарук став кращим спортсменом Львівщини за підсумками липня

Традиційне щомісячне голосування членів виконкому відділення та колегії управління з питань фізичної культури і спорту ОДА визначило кращим спортсменом липня 2013 року майстра спорту України міжнародного класу з кульової стрільби Романа Бондарука (тренери: Заслужені тренери України В. Серединський, Р.Бондарук).

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Нагадаємо, у липні цього року Романові вдалося тричі піднятися на п’єдестал пошани чемпіонату Європи з кульової стрільби у місті Осієк (Хорватія).

Спортсмен виборов золоту нагороду в швидкісній стрільбі з малокаліберного пістолета на дистанції 25 метрів у вправі МП-8 та здобув срібну нагороду в особистому заліку у вправі МП-10 з результатом 575 очок, поступившись 3 очками представнику збірної команди Туреччини.

В командній першості Роман Бондарук разом з партнерами по команді, уславленим львів’янином Олексадром Петрівим (569 очок – 7 місце особисто) та Іваном Бідняком (562 очки – 18 місце) здобули бронзову нагороду з результатом 1706 очок, поступившись 1 очком збірній команді Туреччини – 1707 очок та 2 очками збірній Росії – 1707 очок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.