Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

http://news.if.ua

П'ятниця, 18 травня 2012, 14:50

Компанія ДТЕК оголошує про початок конкурсу малих соціально-медичних проектів у Львові та Бурштині

Компанія ДТЕК оголошує початок конкурсу малих соціально-медичних проектів у Львові та Бурштині, що є частиною масштабного проекту впровадження Телемедичної мережі в Україні. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Учасниками проекту у Львові є Міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги, Львівська обласна клінічна лікарня, Комунальна міська дитяча клінічна лікарня та Обласний Державний Онкологічний Регіональний Лікувально-Діагностичний Центр.

Метою проекту є навчити і заохотити лікарів в повній мірі ефективно використовувати усі можливості Телемедичного обладнання, популяризувати роботу Телемедичної мережі на усіх рівнях (місцевий, регіональний, національний, міжнародний)та підвищити рівень обслуговування пацієнтіву містах запровадження Телемедичного проекту на Західній Україні (місто Львів та Бурштин).

Нагадаємо, що в рамках Декларації про соціальне партнерство між Львівською міською радою та компанією ДТЕК у Львові реалізовується соціальний проект «Телемедицина». Проектдасть змогу створити Телемедичну мережу, котра стане частиною всеукраїнської Телемедичної мережі, яка створюється для покращення діагностики та раннього виявлення захворювань, забезпечення доступу до третинної медичної допомоги та зменшення витрат на надання допомоги населенню.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.