Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

туризм

luchesk.com.ua

П'ятниця, 18 травня 2012, 15:45

Україна та Польща розширятимуть туристичні маршрути і після Євро-2012

Україна та Польща й надалі поглиблюватимуть співпрацю у сфері розвитку туризму. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Першочергова увага буде приділена питанням обміну досвідом в галузі культурного туризму, екотуризму, оздоровчого туризму, а також транскордонного та автомобільного туризму в обох країнах. Про це йшла мова під час V засідання українсько-польської міжурядової Комісії, що днями проходило в Києві під головуванням Віце-прем'єр-міністра України – Міністра інфраструктури Бориса Колеснікова та Віце-прем'єр-міністра – Міністра економіки Республіки Польща Вальдемара Павляка.

Величезний поштовх у розвиток двостороннього туризму дала підготовка до Євро-2012, - переконані обидві сторони. Надалі ця співпраця буде не тільки продовжена, а й поглиблена – як в частині розвитку туристичних маршрутів, так і безпеки туристів.

Україна та Польща мають намір організовувати спільні поїздки для іноземних журналістів та здійснювати обмін посиланнями на польські і українські сайти.

У рамках Робочої групи з туризму країни також поглиблять співпрацю в сферах обміну інформацією з питань розвитку туристичних маршрутів, сертифікації туристичних послуг, можливості співпраці у Карпатському регіоні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.