Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ucpa.com.ua

Четвер, 8 серпня 2013, 09:39

Сьогодні в українських вишах відбувається "третя хвиля" зарахування абітурієнтів

Сьогодні, 8 серпня, вищі навчальні заклади України до 12:00 опублікують третій список вступників, які рекомендовані до зарахування за кошти держбюджету. 

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України.

"Під час "третьої хвилі" з рейтингових списків виключаються вступники, які були рекомендовані до зарахування, але не подали в період з 5 до 7 серпня оригінали документів до вищого навчального закладу. У підсумку їхні місця повинні зайняти абітурієнти, які знаходились нижче у списку", - йдеться у повідомленні.

В Міносвіти наголошують, що це - остання "хвиля" зарахування вступників.

"Абітурієнти, рекомендовані до зарахування у третьому списку, повинні подати до приймальних комісій усі необхідні оригінали документів протягом 8-10 серпня включно. 11 серпня 2013 р. вищі навчальні заклади видадуть накази про зарахування усіх абітурієнтів на бюджетну форму навчання", - йдеться у повідомленні.

З оновленими рейтинговими списками можна ознайомитися на стендах приймальних комісій та офіційних веб-сайтах вищих навчальних закладів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.